Welkom bij de Limited Edition kaarsen van Brandt. Hier zullen exclusieve kaarsen verschijnen met een bijzondere geur, een bijzonder label en vaak een bijzonder verhaal. Even wat nieuws dus. Misschien wel wat geks of anders dat je gewend bent. Maar in ieder geval verfrissend! Exclusieve kaarsen waar we onze creativiteit in kwijt kunnen. Want ons Brandt team bestaat uit bezige bijen.

Tangerina

Voor het ontwikkelen van deze Limited Edition zijn we de kunstgeschiedenis ingedoken, maar toch dicht bij huis gebleven. Giselle woont namelijk om de hoek van het Rietveld Schröderhuis dat in Utrecht staat. Ontworpen door, jawel, de heer Rietveld hemzelf. Geïnspireerd door de horizontale en verticale lijnen en het gebruik van de primaire kleuren wat De Stijl kenmerkt, gingen we aan de slag met het label.

Het nieuwe label komt op ons welbekende Apotheek potje met een frisse nieuwe geur. Speciaal ontwikkeld voor deze exclusieve geurkaars in onze ambachtelijke kaarsenmakerij. We hebben haar Tangerina genoemd, en ze is in een beperkte oplage gemaakt.

Wij hebben ontzettend genoten van het ontwikkelen en maken van Tangerina en hopen dat jullie dat ook zullen doen tijdens het branden! Houd je ogen, oren en neus open want dit zal zeker niet de laatste Limited Edition zijn…