Ben je opzoek naar trouwkaarsen als stijlvolle decoratie voor jullie bruiloft? Of wil je gasten een mooie kaars cadeau geven als aandenken aan deze speciale dag? Moderne trouwkaarsen mogen dan niet ontbreken op jullie trouwdag! Alle huwelijkskaarsen maken wij met de hand en voorzien we van namen en trouwdata. Onze kaarsen zijn er in 3 soorten:

Moderne trouwkaarsen

Moderne trouwkaarsen in sample potjes

Kaarsen Bruiloft

Bruiloft kaarsen in apotheek potjes

Huwelijkskaarsen

Huwelijkskaarsen in whiskey glazen

Gepersonaliseerde kaarsen

Natuurlijk kun je bij ons gepersonaliseerde kaarsen laten maken voor jullie bruiloft! De persoonlijke trouwkaarsen worden voorzien jullie namen en de trouwdatum: een prachtige herinnering aan deze speciale dag voor de gasten én voor jullie. Wil je graag onze huwelijkskaarsen bestellen voor jullie trouwdag? Geef hieronder vrijblijvend je wensen op:

    Trouwkaarsen als huwelijksbedankjes

    Om iedereen te bedanken aan het einde van de bruiloft is het leuk om een huwelijksbedankje te geven. Trouwkaarsen zijn dan een mooi gebaar om te geven aan de gasten als aandenken! Want ze zullen gegarandeerd terugdenken aan jullie bijzondere dag als ze jullie huwelijkskaars aansteken. Wil jij ook sojawas kaarsen geven als bedankjes? Geef hierboven je wensen door en wij nemen contact met je op!

    Trouwbedankjes

    We hebben al voor bijna 10 bruiloften de trouwbedankjes mogen verzorgen. Daarnaast werken wij samen met Trouwplannen.nl, Trouwen.nl, Bruiloft.nl en Trouwen in het bos.