Ben je opzoek naar originele, stijlvolle decoratie voor jullie bruiloft? Of wil je gasten een mooi cadeau geven als aandenken aan deze speciale dag? Dan mogen de moderne, gepersonaliseerde geurkaarsen van Brandt niet ontbreken. Wij maken iedere huwelijkskaars met de hand en voorzien deze van jullie namen en trouwdatum. Een romantisch en sfeervol aandenken dat past in ieder interieur. Bij Brandt kun je 3 soorten trouwkaarsen laten maken vanaf 25 stuks:

Moderne trouwkaarsen
Moderne trouwkaarsen in sample potjes
kaarsen bruiloft
Handgemaakte trouwkaarsen in apotheek potjes
Huwelijkskaarsen
Luxe trouwkaarsen in cocktail glazen

Gepersonaliseerde kaarsen

Wij personaliseren met veel plezier de kaarsen speciaal voor jullie huwelijk in onze kaarsen studio. Zo wordt het een extra persoonlijk cadeautje. De huwelijkskaarsen worden voorzien van jullie namen, de trouwdatum en eventueel een klein bericht. Zo wordt de kaars een prachtige herinnering aan deze speciale dag voor de gasten én voor jullie zelf natuurlijk. Mogen de Brandt huwelijkskaarsen niet ontbreken op jullie trouwdag? Vul hieronder vrijblijvend je wensen in en wij nemen contact met je op:

    Huwelijkskaars

    Een huwelijksbedankje is een originele manier om de bruiloftsgasten te bedanken voor de bijzondere dag. De ontvangers zullen gegarandeerd terugdenken aan de mooiste momenten wanneer ze jullie huwelijkskaars aansteken. Vind jij onze duurzame sojawas kaarsen net zo’n leuk trouwbedankje als wij? Geef hierboven je wensen door en wij nemen contact met je op!

    Tientallen Trouwbedankjes

    We hebben al voor tientallen bruiloften de trouwkaarsen mogen verzorgen. Erg bijzonder, vinden wij. Het gieten van de kaarsen gebeurt handmatig en kleinschalig. Iedere stap doorlopen we met precisie en zorg, van het voorbereiden van de kaars tot aan het uiteindelijke labelen en inpakken. Heb je een vraag of een bijzonder verzoek? Laat het ons gerust weten. We denken graag met je mee voor een origineel huwelijksbedankje. Daarnaast hebben we o.a. samengewerkt met Trouwplannen.nl, Trouwen.nl, Bruiloft.nl en Trouwen in het bos.