Na maanden experimenteren is het zover. De Refill Collectie verkrijgbaar: waxinelichtjes zonder cup gemaakt van sojawas, essentiële oliën en een lontje van biologisch katoen. Daarom zijn deze waxinelichtjes perfect om jouw potje of glas van een Brandt kaars opnieuw te gebruiken!

Theelichtjes 6 stuks
6 Theelichtjes
Theelichtjes zonder cup gemaakt van ecologische sojawas, essentiële oliën en een lontje van biologisch katoen.Brand tips:
  • Kaars volledig laten smelten zodat het glas gevuld wordt.
  • Houd het lontje zo kort mogelijk.
  • Verplaats de kaars niet tijdens het branden.
  • Hou de lont in het midden van het glas.
Aantal:    6 theelichtjesBrandtijd: ~5 uur per theelichtjeBranduren: ~30 uur in totaalLET OP: Als je alleen theelichtjes bestelt, kies dan voor 'Brievenbuspakket' bij verzending.
10,00 Opties selecteren
Geurkaarsen cadeauset
Geurkaarsen cadeauset
Geurkaarsen cadeauset met een Apotheek sojakaars naar keuze en een pakje van 6 ecologische theelichtjes.Inhoud:    1 Apotheek kaars + 6 theelichtjesBrandtijd: 20-25 uur voor de kaars + ~5 uur per theelichtjeBranduren: ~55 uur in totaal
24,50 Opties selecteren

Geur waxinelichtjes

De Refill Collectie is verkrijgbaar in alle geuren uit de Apotheek collectie en Houtcollectie. Zo brand je makkelijk jouw favoriete geur in elk gewenst potje. Natuurlijk hebben de kaarsjes uit de Refill Collectie onze vertrouwde subtiele geur.

Kaarsjes zonder cup

Speciaal voor de Refill Collectie maken wij alle waxinelichtjes zonder cup. Helaas is dit bij normale theelichtjes vaak niet het geval. Ze worden veelal gemaakt van paraffine en gegoten in een aluminium cup. Onze eco-theelichtjes zijn dus een stuk duurzamer!

 

Geur Waxinelichtjes

 

Waxinelichtjes kopen

Wil je graag deze waxinelichtjes kopen om je favoriete geurkaarsen opnieuw te branden? Ze zijn verpakt per 6 stuks en branden zo’n 5-6 uur. Dat komt neer op ongeveer 36 branduren. Shop de Refill Collectie hierboven!