We kunnen de zonnestralen weer verwelkomen! De deuren en ramen gaan open en we kunnen weer buiten zitten (op je eigen balkon of terras dan). Deze twee zomer kaarsen zijn perfect om je te vergezellen tijdens de warmere maanden.

De ZOMER in een kaars

Pioenrozen bloeien alleen in mei en juni, niet heel lang dus! Maar met de pioenroos sojakaars maakt dat eigenlijk niet zoveel uit. Je kunt hem vanaf 21 maart tot 21 september bij ons bestellen!

Sojakaars Pioenroos
Soja Geurkaars Pioenroos en Soja Geurkaars Salie & Roos
Pioenroos en Salie Roos Sojakaarsen
Sojakaars Salie & Roos

Zomermusthaves

Deze handgemaakte zomer kaarsen zijn perfect voor lange avonden. Maar ook heerlijk als je bezig bent met je lenteschoonmaak. De sojakaars Salie & Roos met grapefruit is fris, kruidig en zoet tegelijk, een bombardement van geuren zonder te sterk te zijn.

De Pioenroos is mild zoet en mengt zich zacht door je kamer. Ze komen in een 100% gerecycled kartonnen doosjes en zijn daardoor ook een perfect cadeau voor de lente of zomer!

Leuke zomer kaarsen voor in huis

Als zeggen we het zelf! Deze kaarsen staan super mooi in veel verschillende interieurs. De glazen zijn ambachtelijk bedrukt met de tekeningen die met de hand gemaakt zijn door eigenaresse Giselle. De doosjes hebben een strakke, minimalistische uitstraling zodat deze kaars cadeau geven ook super leuk is!