Ben je op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Of wil je jouw trouwgasten een sfeervolle herinnering aan de dag meegeven? Dan is een geurkaars op maat iets voor jou. De kaarsen van Brandt kunt je namelijk laten bedrukken met een tekst, en meer, die prachtig aansluit bij jouw onderneming of de specifieke gelegenheid. Heb je zelf een speciale geur in gedachten die niet in onze collecties zit? We kunnen altijd samen kijken wat we voor je kunnen mengen, we hebben een goede neus. Zo heb je straks een kaars met tekst als uniek geschenk!

Een kaars bedrukken door Brandt: hoe werkt het?

Geur is iets heel persoonlijks, dat begrijpen wij als geen ander. Het is een manier om thuis of in jouw winkel de gewenste sfeer neer te zetten, maar onze klanten gebruiken de kaarsen van Brandt ook om een sfeer cadeau te doen. Van relatiegeschenk tot trouwcadeau en van merchandise tot kraamcadeau: een geurkaars doet het altijd goed. Om jouw cadeau extra speciaal te maken, kun je ons bij Brandt een persoonlijke kaars laten maken. Zo weet je zeker dat de ontvangers aan jouw denken bij het ruiken van jouw favoriete geur. We customizen kaarsen vanaf 50 stuks.

3 pakketten om een persoonlijke kaars te laten maken

Pakket 1

We bedrukken het herkenbare Brandt-label met een tekst naar keuze.

Pakket 2

We voorzien de kaarsen van een custom label, ontwikkeld samen met jou.

Pakket 3

We maken een custom label én geur, zodat je echt een customized kaars hebt.

Voor pakket 2 en 3 gaan we echt samen met jou aan de slag. Hiervoor kun je je ideeën bijvoorbeeld aanleveren in de vorm van een moodboard – net wat jij fijn vindt. Vervolgens gaan we aan de slag en vragen we jouw feedback tot het resultaat naar wens is.

Let op: het ontwikkelen van een nieuwe geur vraagt wat tijd. We ontdekken jouw smaak, maken samples, testen die, passen een en ander aan, testen opnieuw. Het ontwikkelen van een nieuwe geur en jouw kaars kan makkelijk een maand duren! Maar dan zorgen wij dat het eindresultaat prachtig is! Zorg dus wel dat je op tijd contact met ons opneemt.

Persoonlijke kaars Brandt

Een kaars met tekst en geur naar keuze

Wil jij zo’n sfeervolle Brandt-kaars laten bedrukken met een tekst of design naar keuze? Of ga je voor een complete geur op maat? Wij ontdekken graag jouw wensen. Bestellingen beginnen bij 50 stuks en voor een custom geur vanaf 100 stuks. Neem contact met ons op via onderstaande knop en we komen zo snel mogelijk bij je terug.