In samenwerking met de Queen of Vegan, Lisa Stel, presenteren wij met trots onze nieuwste geur. In een wereld waarin we de hele dag ‘aan staan’ en prikkels ontvangen, is het soms een uitdaging om een moment voor jezelf te creëren. Dus vonden wij het tijd voor een perfecte balans tussen warm en fris.

Groene thee + Magnolia + Witte Musk

Waan je in een dromerige bloementuin met deze speciale blend. Onze bekende licht frisse groene thee balanceert perfect met magnolia bloesem met als basis de genuanceerde bloemige witte musk.

Sojakaars Green Tea Magnolia White Musk
Lisa X Brandt
Geur: Bloementuin Brandtijd: 20-25 uur Hoogte: 62mm Diameter: 61mm Brandtips:
  • Knip de lont tot 4mm vóór elke branding.
  • Zet kaars op een brandbestendige ondergrond.
  • Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.
  • Hou de lont in het midden van de kaars.
  • Pas op: het glas kan heet zijn.
15,50 Toevoegen aan winkelwagen

Lisa goes Vegan

We kunnen niet anders zeggen: “Wat een mooi mens is Lisa Stel!” De oprichtster van het het platform Lisa goes Vegan waarin ze haar reis naar een vegan lifestyle deelt. Ze inspireert dagelijks mensen hoe je (vaker) plantaardig kunt eten en het kan niet anders dan dat daar twee heerlijke kookboeken uit voort zijn gekomen.

Daarnaast deelt ze praktische tips, eigen verhalen en welke vegan lifestyle producten zij zelf gebruikt. Aangezien wij vegan kaarsen maken kon het niet anders dan dat dit een mooie match zou worden!

Lisa goes Vegan Brandt kaarsen
Lisa goes Vegan sojakaars

De kaars

Natuurlijk is deze geurkaars met de hand gemaakt van 100% sojawas in onze studio in Utrecht. We hebben de beste kwaliteit oliën op natuurlijke basis uitgekozen om de vegan kaars optimaal te laten geuren. Laat hem even branden tot het eerste laagje gesmolten is en ontspan.