Ja, eigenlijk vinden we dat we best bijzondere kaarsen hebben! Aan elke collectie en geur zit namelijk een verhaal vast, het ontwerp van de kaarsen is uniek en herkenbaar (hopen we inmiddels). Daarnaast maken we alles met de hand, we zijn heel gepassioneerd over het ambacht van kaarsen maken. Het heeft iets rustgevends om een dag te gieten, de kaarsen te perfectioneren en te fantaseren over nieuwe geuren, avonturen en mogelijkheden. Maar daarnaast is het ook hard werken want we doen zó ons best om onze klanten heel gelukkig te maken. En als je de lat hoog legt, dan moet je wel aan de bak!

Geef om en aan de wereld

Duurzaamheid is iets waar we ons mee bezig houden bij Brandt. Toch grappen we weleens: de duurzaamste kaars is de kaars die niet bestaat. Uiteindelijk blijft het natuurlijk een luxe product. Maar daartegenover staat dat we dan op z’n minst een alternatief willen bieden en altijd proberen te verduurzamen! De kaarsen zijn bijvoorbeeld vegan en we proberen zoveel mogelijk te recyclen. Zo gebruiken we gerecycled karton voor de verpakkingen, hergebruiken zoveel mogelijk materialen voor verzending en proberen we in onze collecties zo veel mogelijk te sturen op het navullen met onze refill kaarsen. Ook kun je op in de shop kiezen of je wel of geen doosje wilt.

handgemaakte bijzondere kaarsen

Oh, de passie voor het kaarsen maken zit diep. Uiteraard kan alles sneller, efficiënter en makkelijker. Maar wie buigt zich dan over een batch met kaarsen om te kijken of alle wasknijpers goed zitten, wie controleert de kaarsen voor ze gelabeld worden? En wie schrijft de kaartjes voor elke bestelling? Doordat we zelf onze handen uit de mouwen steken, weten we precies op welke manier de kaarsen worden gemaakt. En met deze precisie en liefde maken we vanuit onze fijne studio de meest bijzondere kaarsen. Maar misschien zijn we wat bevooroordeeld…

Bijzondere kaarsen handgemaakt

Doe een bijzondere geurkaars cadeau

Verras je vrienden of familie met een bijzondere geurkaars van Brandt. Onze kaarsen zijn geschikt als geschenk voor verschillende momenten. Als een cadeautje voor de juf, een vriend of vriendin, voor op een bruiloft, of iemand die het nodig heeft voor wat extra steun. Op een heerlijke zomerse dag zullen onze luxe kaarsen de kamer verrijken met een frisse natuurlijke geur terwijl je in de winter thuis een warme sfeer kunt creëren. Met onze bijzondere kaarsen zit je op de koudste dagen er toch lekker warm bij!

Kies Jouw bijzondere kaarsen

Elke collectie heeft een verhaal. Je vindt ze allemaal bij onze kaarsen collecties en ziet daar welke geuren en uiterlijk de collectie heeft. We gaan van zilte Surf Swell en zoete Jasmijn naar warme Cederhout & Vanille en frisse Groene Thee Limoen. Kijk gerust even rond en je vindt vast en zeker weten een kaars die bij je past. Mocht je nog vragen hebben over bijzondere kaarsen kopen, dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. We helpen je met plezier verder.