Na vele maanden experimenten konden we eindelijk onze refill collectie presenteren. Dit zijn de theelichtjes die je kent, maar nu zonder cup en gemaakt van 100% sojawas, de beste oliën en het perfecte lontje (en dat was nogal een klus). Dit maakt de Refill Collectie ideaal om jouw eerder gekochte glas of potje van Brandt kaarsen opnieuw te gebruiken. Als je hem niet al gevuld had met een plantje, spelden, kruiden, vitaminepilletjes of andere spulletjes natuurlijk.

Refill kaarsen met geur

Onze refill kaarsen komen in alle geuren die we hebben. Zo kun je je favoriete geur opnieuw branden in je favoriete potje. Onze geuren zijn helemaal vegan en we mengen ze zodat ze een subtiele verspreiding hebben. Je kunt voor de kaarsjes uit geuren kiezen van onze Apotheek Collectie, Hout Collectie en de Seizoen Collectie van dat moment. Maak de keuze en begin al snel met het vinden van de perfecte refill kaarsen.

Weg met de cup

Onze theelichtjes uit de Refill collectie worden gemaakt zonder cup. Zo hoef je geen aluminium cupjes weg te gooien na elke brandbeurt. Onze eco-theelichtjes van de refill collectie zijn dus een stukje duurzamer.

Refill kaarsen kopen
Refill kaarsen zonder cup

Geurkaarsen cadeauset

De refill kaarsen zijn ook ideaal als cadeau. We hebben namelijk een mooie geurkaarsen cadeauset waar de theelichtjes ook inzitten. Het pakket bevat 6 theelichtjes en een kaars uit de Apotheek Collectie. Superleuk om iemand kennis te laten maken met onze luxe geurkaarsen en de mogelijkheid om duurzamer kaarsen te branden. Want met de geurkaarsen cadeauset geef je de optie om altijd bij te kunnen vullen én kun je 2 verschillende geuren kiezen voor de gelukkige aan wie je het cadeau gaat geven.

Hoe brand ik refill kaarsen?

Omdat je misschien gewend bent om de oude waxinelichtjes te gebruiken, leggen we je graag uit hoe je dit op de Brandt manier doet:

  • Stap 1: Maak je oude Brandt glas schoon. Laat hem een nachtje weken in warm water: zo krijg je het lontvoetje er makkelijk uit. Veeg hem daarna even schoon met een doek.
  • Stap 2: Vul je schone glas met een duurzame theelichtje en steek ‘m aan.
  • Stap 3: Ga lekker zitten met je voeten omhoog en geniet. Ze branden 5 uur dus dan ben je wel weer eventjes opgeladen toch?

Let wel op dat het lontje niet gaat drijven in het glas: zorg dat de vlam in het midden blijft! Mocht hij toch wat naar de zijkant drijven, duw het lontje met een lucifer weer naar het midden. Lees hier nog meer over kaarsen veiligheid.

Refill kaarsen kopen

Wil jij graag je Brandt glas navullen of ben je opzoek naar duurzame theelichtjes? Dan zijn onze refill kaarsen een perfecte keuze voor jou! Onze eco-theelichtjes zijn verpakt per 6 en branden zo’n 5 uur per stuk. Dat komt neer op ongeveer 30 branduren. Genoeg plezier aan onze refill kaarsen te beleven dus.