Die heerlijke warme avonden, waarin je nog in je korte broek buiten kan zitten. Genietend van een laatste glas koude wijn met je vrienden na een gezellige avond in de tuin. En wat past er beter in deze zomerse setting dan luxe geurkaarsen?

Je favoriete geur verspreidt zich langzaam in je keuken als je de vaatwasser inlaadt na een heerlijke barbecue, of door de woonkamer wanneer je natafelt omdat er een zomerse regenbui overwaait. Of haal de geur van je favoriete vakantieplek nog even naar boven als je net terug bent. Geen gek idee hè, die luxe geurkaarsen.

Waarom een luxe geurkaars?

Waarom kun je beter kiezen voor luxe geurkaarsen dan voor een exemplaar van de supermarkt om de hoek? Een luxe geurkaars gaat 30% tot 45% langer mee en verspreidt de heerlijke aroma’s een stuk beter en subtieler dan een normale kaars. Zeker als je voor onze soja kaarsen kiest. Deze toppers zijn niet alleen een stuk beter voor jouw gezondheid omdat er minder roet vrijkomt, ze zijn ook nog eens duurzaam en helemaal vegan. Daar word jij niet alleen blij van, maar ook moeder aarde.

Lisa goes Vegan sojakaars
Cadeauset geurkaarsen

Luxe geurkaarsen als sfeermaker

Brandt laat voor het creëren van de perfecte luxe geurkaarsen niets aan het toeval over. Daarom worden al onze producten met liefde handgemaakt in onze studio in Utrecht. Hiervoor wordt sojawas van kleine Noord-Amerikaanse boerderijen gebruikt. Alleen duurzame sojabonen die zorgvuldig worden geteeld zijn goed genoeg voor onze producten.

Verder werken we met biologisch katoenen lonten waardoor jij jouw luxe geurkaarsen zonder zorgen kan laten branden. Het resultaat: fijne zomer kaarsen als natuurlijke sfeermakers met subtiele geuren. Bijvoorbeeld de Salie & Roos kaars of Pioenroos kaars.

Geurkaars zomer: laat jouw huis (of tuin) heerlijk ruiken

Tijdens de lange warme zomerse avonden verlangen we naar wat extra gezelligheid. Als de zon langzaam ondergaat, mogen de luxe geurkaarsen aangestoken worden. Deze warme maanden vragen dan ook om een grote geurkaars waar je lekker lang van kunt genieten als je in je tuin zit met vrienden, of een mooi boek leest. Onze extra grote blikvangers gaan maar liefst ~85 uur mee en in die tijd voorzien ze jouw woning of tuin van de de allerfijnste geuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de geuren wild tobacco, jasmijn of lavendel? De keus is geheel aan jou.

Pioenroos
Pioenroos
Geur: Pioenroos Brandtijd: 50-55 uur Hoogte: 89mm Diameter: 69mm Brandtips:
  • Knip de lont tot 4mm vóór elke branding.
  • Zet kaars op een brandbestendige ondergrond.
  • Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.
  • Hou de lont in het midden van de kaars.
  • Pas op: het glas kan heet zijn.
23,50 Opties selecteren
Grote geurkaars
Grote Geurkaars
Deze grote geurkaars is duurzaam en handgemaakt. Verkrijgbaar in alle Apotheek geuren. Brandtijd: ~85 uur Hoogte: 87mm Diameter: 109mm Brandtips:
  • Knip de lonten tot 4mm vóór elke branding.
  • Zet kaars op een brandbestendige ondergrond.
  • Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.
  • Hou de lonten in het midden van de kaars.
  • Pas op: het glas kan heet zijn.
46,00 Opties selecteren

Wil je liever meerdere geuren combineren? Dat kan! Brandt heeft meerdere sets waarmee jij twee, drie of zelfs vier varianten uit onze populaire Apotheek Collectie kunt combineren. Deze leuke sets zijn perfect om luxe geurkaarsen deze lente en zomer cadeau te geven. Zo heb je een mooi én origineel cadeau voor moederdag of kan je deze duurzame kaarsen cadeau geven als bedankje voor de harde werker of gewoon omdat het kan.