In oktober 2019 lanceerde we onze grote geurkaars in de Apotheek Collectie. Eerlijk gezegd hadden we de glazen voor de grote kaarsen al bijna 2 jaar in de opslag staan omdat we het gewoon even niet wisten. Nu kunnen we je verzekeren dat ze een groot succes zijn! We horen namelijk van heel veel klanten dat ze er heel veel (en lang) plezier van hebben. En dat snappen we ook wel met 85 uur brandplezier met deze luxe geurkaarsen!

Duurzaam en met liefde gemaakt

We vinden het belangrijk dat onze kaarsen worden gemaakt op een zo duurzaam mogelijke manier. Onze grote kaarsen worden gemaakt in onze knusse ambachtelijke kaarsenmakerij in Utrecht. Hierdoor hebben we zicht op elke stap in het proces en zorgen wij ervoor dat de kaarsen (en alles eromheen) zo duurzaam mogelijk en met liefde worden gemaakt. Voor de grote kaarsen wordt 100% sojawas en oliën op natuurlijke basis gebruikt. Omdat er geen dierlijke producten worden gebruikt in het gehele proces zijn ze helemaal vegan.

Welke grote geurkaars kies jij?

Onze grote geurkaars is de grootste variant van de Apotheek Collectie. Deze collectie bestaat uit 7 geuren: Surf Swell, Groene Thee Limoen, Jasmijn, Wild Tobacco, Kamperfoelie, Lavendel en Kokosnoot & Aloë Vera. Elke geur is door ons met zorg uitgekozen en gemengd. De grote geurkaars heeft een sterkere geurverspreiding omdat er drie lonten in zitten. Daarmee is ‘ie super geschikt voor grotere ruimtes. Zorg natuurlijk wel dat je ze veilig brandt. Lees hiervoor onze tips om kaarsen goed en veilig te branden.

Grote kaarsen kopen

Plezier van je kaarsen ook als ze niet branden

Naast het feit dat onze grote kaarsen lekker ruiken en duurzaam zijn, staan ze ook erg gezellig in je huis. Het minimalistische design op het warme amberglas zorgt voor een perfect melange tussen gezellig en sober. Ze passen wat ons betreft in heel veel interieurs dus een mooie toevoeging voor je knusse plekje of je woonkamer van 300m2 (als je die toevallig hebt). Dit maakt onze bijzondere kaarsen ook een goede keus om cadeau te geven! Verras iemand met een grote geurkaars en gun hem/haar ook het genot van onze natuurlijke kaarsen die met veel plezier worden inpakt voor de ontvanger.

Bourgondisch lang genieten van grote kaarsen

De grote Brandt geurkaars is een uitstekende keuze als je voor duurzaam in tijd wilt gaan. Sojakaarsen hebben namelijk de kwaliteit dat ze lang branden en met ruim 500ml (we gieten de glazen altijd Bourgondisch vol, Giselle blijft Brabants) kun je extra lang genieten! Kies voor grote kaarsen waarmee je nog langer kunt genieten van de kwaliteit die je gewend bent van ons. En, dat zeggen we er eerlijk bij, het is ook duurzamer voor je portemonnee. Als je nog vragen hebt over de grote geurkaars laat het ons dan weten. We helpen je graag!